CAMPERVERHUURPAGINA.nl

Online camper zoeken, vergelijken en huren bij camper verhuurbedrijven of particuliere camperaars!Camper huur

De combinatie tussen natuur en de stad, de zee en het binnenland, sport en recreatie, campings en camperplaatsen, de snelweg en provinciale routes maakt deze vakantie zo bijzonder.

Bedenk dat de koffers niet gepakt hoeven te worden, maar u richt de camper helemaal naar eigen wensen en met uw eigen spullen in.

Zo is de huurcamper meteen uw eigen vertrouwde huis op wielen! U stapt voor de deur van uw woning in en de campervakantie kan beginnen!


Is camperhuur duur?


Dat lijkt in eerste instantie misschien wel zo, want het huren van een gewone auto is een stuk goedkoper. Daar staat tegenover dat je met een camper geen hotelovernachtingen hoeft te boeken en ervoor kunt kiezen je eigen maaltijden te bereiden.

In de meeste gevallen zullen de totale kosten voor een campervakantie ongeveer hetzelfde zijn als voor een hotelreis.

Bij de huur van een camper zit vaak de camperinventaris inbegrepen.

De camperinventaris bestaat uit kook- en eetgerei en enkele spullen om schoon te maken. Bepaalde andere zaken, zoals een tafel en picknickstoelen, kun je tegen betaling extra bijhuren.

De persoonlijke inventarissen bestaan uit beddengoed en handdoeken. Bij sommige verhuurders zijn deze inventarissen niet opgesplitst en krijg je een compleet pakket met alles wat je nodig hebt.
Het zoeken van een te huren camper begint hier , of toch nog liever onze tips bekijken?

Wilt u toch graag nog even contact met ons?

Voor telefonisch contact laat u simpelweg uw telefoonnummer achter in de verstuurde mail.

Wij bellen dan zo spoedig mogelijk terug op werkdagen van maandag t.m. Vrijdag tussen 09.00 uur – 17.00 uur


Camperverhuurpagina.nl is onderdeel van Camper Intermediair Solutions welke geregistreerd is bij de kamer van koophandel onder nummer 56767927 – BTW NL128517372B01

twitter  facebook        


 
                roompot anwb tomtom  nkc  acsi