CAMPERVERHUURPAGINA.nl

Online camper zoeken, vergelijken en huren bij camper verhuurbedrijven of particuliere camperaars!Camper

Een camper, kampeerauto, kampeerwagen, mobilhome, zwerfwagen of motorhome is een motorvoertuig, dat is ingericht om in te wonen of verblijven. In West-Europa worden campers vooral gebruikt voor vakanties. Zolang het om vakanties gaat is het overnachten in een camper een vorm van kamperen.

In de Verenigde Staten wordt er daarnaast permanent in campers gewoond. Een camper hoeft niet te worden losgekoppeld en te worden vastgezet, voordat men hem kan gebruiken als woning.

De camper heeft aan de voorzijde een stuurcabine, die sterkt lijkt op die van een personenauto of bestelbus. Daarachter bevindt zich het woongedeelte. Meestal wordt een camper samengesteld uit het voertuig en de opbouw van de leefruimte, verschillende combinaties van autofabrikant en constructeur van de opbouw zijn mogelijk.

Omdat de aanschaf van een camper relatief duur is kan huren een goed alternatief zijn.

Het huren van een camper is de start op weg naar die heerlijke ultieme vrijheid en ons doel is om hierin maximaal te ondersteunen als onafhankelijk advertentieplatform voor zoeken van een te huren camper, kampeer auto of zoals gezegd een mobilehome.

Door het grote aanbod in mobilehomes, aangeboden door verhuur bedrijven of particuliere aanbieders is het zoeken naar een huur camper en uiteindelijk kiezen een uitdaging!

En is de camper van uw keuze ook echt de juiste om te huren voor bijvoorbeeld uw vakantie of het lange weekend?

Hulp van een onafhankelijk advertentieplatform, zoals onze camper verhuur site is gewenst.

Het zoeken van een te huren camper begint hier , of toch nog liever onze tips bekijken?

Wilt u toch graag nog even contact met ons?

Voor telefonisch contact laat u simpelweg uw telefoonnummer achter in de verstuurde mail.

Wij bellen dan zo spoedig mogelijk terug op werkdagen van maandag t.m. Vrijdag tussen 09.00 uur – 17.00 uur

Camperverhuurpagina.nl is onderdeel van Camper Intermediair Solutions welke geregistreerd is bij de kamer van koophandel onder nummer 56767927 – BTW NL128517372B01

twitter  facebook        

 
                roompot anwb tomtom  nkc  acsi