CAMPERVERHUURPAGINA.nl

Online camper zoeken, vergelijken en huren bij camper verhuurbedrijven of particuliere camperaars!
Een camperaar ziet wel wat de dag brengt!

Om te beginnen: de camperaar is geen kampeerder. De camperaar is zeker geen caravanner.

De camperaar, meldt de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), houdt meer de dagindeling van een botenbezitter aan: hij strijkt neer, overnacht en toert de volgende ochtend vrolijk verder.

Vervolgens, als hij ergens halt houdt, heeft hij aan weinig genoeg.

Een harde ondergrond, een tappunt, een plek om vuil water te lozen, de nabijheid van een straatlantaarn misschien. En intussen consumeert en recreëert hij, de camperaar.

Nederland telt meer dan zestigduizend campers. Kilometers maken is toch wel de belangrijkste taak van de kampeerauto's. Lang stilstaan is er meestal niet bij.

Camperaars houden van vrijheid, van rondtrekken, van zien wat de dag brengt en aan het einde van de dag gezamenlijk overnachten op een camperplek.

Het streven is het aantal camperplaatsen jaarlijks met tien tot vijftien procent te laten toenemen.

De investeringen zullen beperkt zijn als er alleen maar bordjes zullen worden geplaatst, maar de voorkeur gaat wel uit naar de aanwezigheid van zogeheten sani-stations, waar de camperaar tegen betaling van enkele euro's water en stroom kunnen tappen. Ook is er gelegenheid afvalwater te lozen en toiletten te legen.

Een plekje op loop- of fietsafstand van attracties en/of centrum is gewenst. Mogelijk kunnen ook jachthavens, kampeerbedrijven en horeca ruimte bieden.
Het zoeken van een te huren camper begint hier , of toch nog liever onze tips bekijken?

Wilt u toch graag nog even contact met ons?

Voor telefonisch contact laat u simpelweg uw telefoonnummer achter in de verstuurde mail.

Wij bellen dan zo spoedig mogelijk terug op werkdagen van maandag t.m. Vrijdag tussen 09.00 uur – 17.00 uur
Camperverhuurpagina.nl is onderdeel van Camper Intermediair Solutions welke geregistreerd is bij de kamer van koophandel onder nummer 56767927 – BTW NL128517372B01


twitter  facebook        


 
                roompot anwb tomtom  nkc  acsi