CAMPERVERHUURPAGINA.nl

Online camper zoeken, vergelijken en huren bij camper verhuurbedrijven of particuliere camperaars!ACSI reisorganisatie

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert!

In 2013 kunt u op maar liefst 2504 campings terecht, in 20 Europese landen. U betaalt één van de drie, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

Het goede nieuws is, dat u op vertoon van uw CampingCard altijd minder betaalt dan het laagste tarief dat de camping in het laagseizoen hanteert!

Met uw CampingCard verblijft u tegen drie vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

Veel campings geven daarnaast nog eens extra korting als u langer blijft. De kortingen die u met uw CampingCard krijgt, kunnen zo gemakkelijk oplopen tot 50%.

Met een geldige CampingCard ACSI kunnen twee personen in het laagseizoen kamperen voor slechts € 12, € 14 of € 16. Het kan echter nog goedkoper. Enkele campings (20) hanteren een € 10 euro tarief. U herkent ze direct aan het speciale € 10 euro logootje.

Met uw CampingCard kunt u op 2504 campings terecht, verdeeld over 20 Europese landen. Op al deze campings bent u verzekerd van een aangename kampeervakantie. De campings zijn namelijk stuk voor stuk door ACSI geïnspecteerd.

Alle 2504 campings zijn net zo aantrekkelijk als in het hoogseizoen. Eigenaren garanderen dezelfde gastvrijheid en goede service. De belangrijkste voorzieningen zijn ook in het laagseizoen in orde; u betaalt alleen minder!

Ook kunt u met CampingCard uw kinderen of kleinkinderen voordelig meenemen naar de camping. Op ruim 500 van de 2504 campings zijn namelijk (max.) 3 kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

Meer over ACSI.


Het zoeken van een te huren camper begint hier , of toch nog liever onze tips bekijken?

Wilt u toch graag nog even contact met ons?

Voor telefonisch contact laat u simpelweg uw telefoonnummer achter in de verstuurde mail.

Wij bellen dan zo spoedig mogelijk terug op werkdagen van maandag t.m. Vrijdag tussen 09.00 uur – 17.00 uur
Camperverhuurpagina.nl is onderdeel van Camper Intermediair Solutions welke geregistreerd is bij de kamer van koophandel onder nummer 56767927 – BTW NL128517372B01

twitter  facebook        


 
                roompot anwb tomtom  nkc  acsi